Close

Techionista's Bootcamp

BOUW JE EIGEN WEBSITE

Misschien heb je een idee voor een website, of misschien wil je wel gewoon weten of programmeren iets voor jou is. Hoe dan ook: je bent hier aan het juiste adres! Tijdens Techionista's Coding Bootcamp leer je in 5 dagen tijd een professionele website bouwen met HTML, CSS en Javascript. 

Geen voorkennis vereist!

Voor we echt aan de slag gaan, leren we eerst de basis. Want hoe werkt een website eigenlijk? Wat is een frontend, wat een backend en welke rol spelen HTML, CSS en Javascript daarin?

Theorie: hoe werkt een website?

1

Voordat we gaan programmeren, gaan we eerst bedenken wát je straks gaat bouwen. Je leert hoe je een ontwerp maakt voor je website. Ervaren designers kijken natuurlijk met je mee, zodat jouw site straks logisch in elkaar zit.

Schets je eigen website

2

We begrijpen de theorie, we hebben een werkplan: jetzt geht's los! We kunnen nu gaan bouwen. En no worries: er lopen genoeg developers rond die je daarbij helpen. Aan het eind van deze bootcamp staat jouw 

site live!

Praktijk: bouw je eigen website

3

DIT LEER JE

Tijdens deze bootcamp van vijf dagen leer je de theorie achter een website. Want hoe werkt dat eigenlijk? Hoe wordt een riedeltje code omgezet naar de mooie website die je ziet in je browser? 


Na de broodnodige theorie gaan we zelf aan de slag. Je leert de basis van HTML, CSS en Javascript om daarmee zélf je eigen website te bouwen. 


Maar voordat je gaat programmeren, moet je wel eerst een plan hebben. Zie het als een bouwtekening. Samen met ervaren designers zetten we die in elkaar, zodat jouw website straks ook logisch is. 


Schets klaar? Bouwen maar! Samen met ervaren developers ga je programmeren. Aan het eind van deze bootcamp staat je website live en word je beloond met een Techionista-certificaat 'Basics HTML, CSS en Javascript'. Staat meteen mooi op je LinkedIn.

Les van een ervaren developers en designers

Een goed doordacht ontwerp voor je eigen website

Je zelfgebouwde website

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis verder kunt

Toegang tot Techionista's Slack-kanaal waar je vragen kunt stellen aan developers

Techionista Certificaat 'Basics HTML, CSS en Javascript'


Deze bootcamp kost € 1.495,- exclusief BTW

(€ 1.808,95 inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die de basis van programmeren met HTML, CSS en Javascript onder de knie wil krijgen

iedereen die zelf een website wil bouwen


Deze bootcamp wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven.

   Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE BOOTCAMP IS GESCHIKT VOOR

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Bootcamp 'Empowerment Coding in 1 week', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

BLOCKCHAIN

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? 


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken. Tijdens deze workshop kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

MEER BOOTCAMPS EN MASTERCLASSES

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar je cv is niet op orde en je weet niet goed waar te beginnen... Dan is Techionista's Empowerment Coding Bootcamp écht iets voor jou! Tijdens deze Bootcamp leer je anders naar jezelf en je kwaliteiten te kijken aan de hand van Personal Branding. Je nieuwe inzichten vertaal je naar een persoonlijke website die je zelf leert bouwen met HTML en CSS. 


Meer info...

EMPOWERMENT CODING

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?