Close

Techionista's Bootcamp

EMPOWERMENT CODING

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Maar je cv is niet op orde en je weet niet goed waar te beginnen... Dan is Techionista's Empowerment Coding Bootcamp écht iets voor jou! Tijdens deze Bootcamp leer je anders naar jezelf en je kwaliteiten te kijken aan de hand van Personal Branding. Je nieuwe inzichten vertaal je naar een persoonlijke website die je zelf leert bouwen. 

Zo ben jij in 1 (werk)week tijd weer helemaal klaar voor de toekomst.

Samen met een Personal Branding-expert en tekstcoaches geef je je cv een update. Zo ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging.

Update je cv

1

Je nieuw verkregen inzichten vertaal je naar een eigen website, die je vervolgens met ervaren developers zélf gaat bouwen.

Bouw je persoonlijke website

2

Nu je boodschap klopt en je website staat, is het tijd voor de volgende stap: je online zichtbaarheid. Je leert hoe je beter gevonden wordt en hoe je daarvoor LinkedIn kunt inzetten.

Vergroot je vindbaarheid

3

DIT LEER JE

Wat is tegenwoordig belangrijk op een cv? En stel dat je wilt gaan ondernemen of nadenkt over een carrièreswitch: hoe presenteer je je dan, zonder de relevante werkervaring al te hebben? En heb je eigenlijk nog wel de juiste skills voor de sterk veranderde arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je cv opvalt en dat je gevonden wordt op LinkedIn? 


Tijdens deze bootcamp inspireert een ervaren Personal Branding-coach je om anders naar je cv te kijken. Want je bent zoveel meer dan je opleiding of je werkervaring. Je bent bovenal een persoonlijkheid met haar eigen kwaliteiten. Het wordt tijd om die zichtbaar te maken.


Aan de hand van deze nieuwe inzichten maak je een toekomst-bestendig cv, dat je vervolgens vertaalt naar een schets voor je eigen website (een one pager). Je leert de basics van HTML en CSS (nieuwe skills: die je meteen op je cv kunt zetten!) om je zelfontworpen one pager ook daadwerkelijk te bouwen én online te zetten. 


Maar hoe zorg je ervoor dat mensen je website ook onder ogen krijgen? Door een slimme koppeling met LinkedIn. Ook daar word je bij geholpen. Aan het eind van deze bootcamp word je beloond met een Techionista-certificaat.

Les van een ervaren Personal Branding-expert

Je perfecte quickpitch op papier en op (video)beeld

Een perfect opgesteld cv

• Les van ervaren tekstcoaches

Les van ervaren developers

Je eigen webpage

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis verder kunt

Toegang tot Techionista's Slack-kanaal waar je vragen kunt stellen aan developers

Techionista Certificaat 'Basics HTML en CSS'


Deze bootcamp kost € 1.495,- exclusief BTW

(€ 1.808,95 inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die haar carrière een boost wil geven

iedereen die wil leren hoe ze zichzelf on- en offline kan pitchen om haar zakelijke kwaliteiten zo goed mogelijk neer te zetten

iedereen die veel met developers te maken heeft, maar het idee heeft 'elkaars taal' niet goed te spreken

iedereen die behoefte heeft aan een website om zichzelf professioneel in de kijker te spelen

iedereen die wil leren hoe ze zichzelf via LinkedIn zichtbaar kan maken voor potentiële werkgevers of opdrachtgevers

iedereen die wil leren hoe je zelf met HTML en CSS een website bouwt


Deze bootcamp wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven.

   Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE BOOTCAMP IS GESCHIKT VOOR

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Bootcamp 'Empowerment Coding in 1 week', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

BLOCKCHAIN

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? 


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken. Tijdens deze workshop kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

MEER BOOTCAMPS EN MASTERCLASSES

Misschien heb je zelf een idee voor een website, of misschien wil je wel gewoon weten hoe
het werkt. Hoe dan ook: je bent hier aan het juiste adres! Tijdens Techionista's Coding Bootcamp leer je in 1 (werk)week tijd een professionele website bouwen met HTML, CSS en Javascript. Geen voorkennis vereist!


Meer info...

BOUW JE EIGEN WEBSITE

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?