Close

Techionista's Masterclass

GOOGLE ANALYTICS IN 1 DAG

Hoe haal je het beste uit Google Analytics? Tijdens deze masterclass leer je niet alleen hoe je Google Analytics inricht, maar ook hoe je de beste rapportages maakt. Want cijfers zijn leuk: maar ze inzichtelijk maken voor iedereen is nóg leuker.DIT LEER JE

Meten is weten. Dat is het motto voor iedereen die haar (online) business wil laten groeien. Tijdens deze masterclass leer je hoe je Google Analytics (GA) daarvoor inzet. Je leert eerst hoe je je eigen GA inricht en gaat vervolgens op basis van GA doelen bepalen. We laten je vervolgens zien hoe je rapportages kunt maken om die doelen en de voortgang vervolgens inzichtelijk te maken. 


Deze masterclass is geschikt voor mensen die zélf een Google Analytics-account (willen) beheren (bloggers, bijvoorbeeld). De masterclass wordt in aangepaste vorm aangeboden 

aan bedrijven.

Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

Les van Google Analytics-experts

Inzicht in hoe Google Analytics je helpt bij het stellen en volgen van doelen

Een beter begrip van hoe je zelf duidelijke rapportages kunt maken

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen

Techionista Certificaat 'Basics van Google Analytics'


Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW

(€ 357,- inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die meer uit Google Analytics wil halen

ondernemers die zelf beheerder (willen) zijn van hun Google Analytics-account

mensen in loondienst die werken met een Google Analytics-account van het werk


Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Masterclass 'Google Analytics in 1 dag', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

PERSONAL BRANDING

Een eerste indruk maak je precies één keer. Maar hoe zorg je ervoor dat jij bij een zakelijk gesprek precies die kwaliteiten benadrukt die voor jou relevant zijn? Kortom: hoe pitch je jezelf. Tijdens deze masterclass ga je daarmee aan de slag. Je gaat naar huis met een video van jouw perfecte pitch.


Meer info...

CODING BASICS

Leer de basics van HTML en CSS. Aan het eind van de dag heb je je eigen webpage gemaakt. Tijdens deze masterclass maak je op een laagdrempelige manier kennis met programmeren. Ook ideaal voor mensen die vaak met developers werken en elkaars taal beter willen leren spreken.


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken dat je gehackt wordt. Tijdens deze masterclass kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

MEER MASTERCLASSES

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?