Close

Techionista's Masterclass

PERSONAL BRANDING IN 1 DAG

Een eerste indruk maak je precies één keer. Maar hoe zorg je ervoor dat jij bij een zakelijk gesprek precies die kwaliteiten benadrukt die voor jou relevant zijn? Kortom: hoe pitch je jezelf. Tijdens deze masterclass ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen, wat je er mee kunt en hoe je jezelf zichtbaar kunt maken op een manier die bij jou past. 

DIT LEER JE

Nog voordat je iemand in real life de hand hebt geschud, heeft diegene al lang een beeld van jou gevormd. Online is namelijk waarschijnlijk genoeg over je te vinden. Je LinkedIn-profiel bijvoorbeeld. Geeft de informatie die daar staat wel een goed beeld van wie je bent en wilt zijn?


En als je dan iemand in levenden lijve ontmoet; wat zég je dan om je zakelijke kwaliteiten en talenten het beste naar voren te laten komen? 


Op deze vragen vind je tijdens de masterclass 'Personal Branding in 1 dag' het antwoord. Na de broodnodige theorie ga je aan de hand van jouw doel aan de slag met jouw persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden: hoe wil jij gezien worden en welke kwaliteiten wil je zichtbaar maken? In de tweede helft van de dag maak je een quickpitch: wat vertel je mensen over jezelf op momenten die er toe doen? Je gaat naar huis met een uitgeschreven pitch die meteen input vormt voor je ideale LinkedIn-profiel.

Les van een ervaren Personal Branding-expert

Kennis over personal branding en hoe het jou helpt in je werk

Inzicht in jouw onderscheidende talenten en kwaliteiten

Een pakkende elevator pitch

Een aanzet voor je LinkedIn-profieltekst

  Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis nog eens alles rustig kunt nalezen

Techionista Certificaat 'Personal Branding'


Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW

(€ 357,- inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die zichzelf beter zichtbaar wil maken

(in het bijzonder) mensen die een nieuwe stap willen maken in hun carrière


Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

OVER DEZE MASTERCLASS

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Masterclass 'Personal Branding in 1 dag', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

BLOCKCHAIN

Of je nou in een vergadering zit, of op een borrel staat; dikke kans dat de term 'blockchain' voorbij komt. Maar wat is het nou precies, wat hebben bitcoins ermee te maken, en belangrijker nog: wat kun jij ermee? 


Meer info...

WORDPRESS

Wil je een eigen website, maar wil je liever niet zelf gaan programmeren? Dan is een WordPress-site een slimme zet. Tijdens deze masterclass leer je waar je op moet letten bij het bepalen van je thema en ga je zelf aan de slag. Aan het eind van de dag heb je je eigen WordPress-website.


Meer info...

CODING BASICS

Leer de basics van HTML en CSS. Aan het eind van de dag heb je je eigen webpage gemaakt. Tijdens deze masterclass maak je op een laagdrempelige manier kennis met programmeren. Ook ideaal voor mensen die vaak met developers werken en elkaars taal beter willen leren spreken.


Meer info...

MEER MASTERCLASSES

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?