Close

Techionista's Masterclass

WORDPRESS IN 1 DAG

Wil je een eigen website, maar wil je liever niet zelf gaan programmeren? Dan is een WordPress-site een slimme zet. Tijdens deze masterclass leer je waar je op moet letten bij het bepalen van je thema en ga je zelf aan de slag. Aan het eind van de dag heb je de basis voor je eigen WordPress-website staan.

DIT LEER JE

Met WordPress kun je heel makkelijk zelf een website maken, door gebruik te maken van prachtige templates. Omdat de dienst wereldwijd onwaarschijnlijk veel gebruikt wordt, is de keuze bovendien reuze. Maar voor iemand die nog nooit een website heeft gemaakt, kan dat ook overweldigend zijn. 


Tijdens deze Masterclass krijg je een kickstart. Je leert waar je op moet letten bij het kiezen van je template en leert hoe je een website start: van de hosting tot livegang. Natuurlijk laten we je ook zien wat interessante integraties zijn voor jouw site. Aan het eind van de dag heb je de basis voor je site staan. 


Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist. 

Les van ervaren WordPress-experts

Meer grip op de enorme veelheid aan WordPress-templates

Een beter begrip van hoe je het beste uit je template haalt

Tips voor de beste WordPress-integraties

Toegang tot de online tutorial, zodat je thuis alles nog eens rustig na kunt lezen

Techionista Certificaat 'Basics van WordPress'


Deze masterclass kost € 295,- exclusief BTW

(€ 357,- inclusief BTW).

DIT KRIJG JE

iedereen die een WordPress-site wil starten


Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan bedrijven gegeven

   Voor deze masterclass is geen voorkennis vereist.

DEZE MASTERCLASS IS GESCHIKT VOOR

Meedoen?

Wil jij meer informatie over Techionista's Masterclass 'WordPress in 1 dag', of wil je je meteen aanmelden? Laat dan via dit formulier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

PERSONAL BRANDING

Een eerste indruk maak je precies één keer. Maar hoe zorg je ervoor dat jij bij een zakelijk gesprek precies die kwaliteiten benadrukt die voor jou relevant zijn? Kortom: hoe pitch je jezelf. Tijdens deze masterclass ga je daarmee aan de slag. Je gaat naar huis met een video van jouw perfecte pitch.


Meer info...

CYBERSECURITY

Ransomware, phishing mails, keyloggers... Je moet er niet aan denken dat je gehackt wordt. Tijdens deze masterclass kruip je in de huid van een hacker en leer je hoe je malware buiten houdt.


Meer info...

CODING BASICS

Leer de basics van HTML en CSS. Aan het eind van de dag heb je je eigen webpage gemaakt. Tijdens deze masterclass maak je op een laagdrempelige manier kennis met programmeren. Ook ideaal voor mensen die vaak met developers werken en elkaars taal beter willen leren spreken.


Meer info...

MEER MASTERCLASSES

Wij zetten ons in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Hoe dan? Door erover te praten in de media en op podia, door vrouwen op te leiden én door hen te bemiddelen naar een baan. En wie zijn ‘wij’ nou precies? Wij zijn Founder Vivianne Bendermacher en Co-founder Tamira van Roeyen. We hebben jarenlange ervaring in de media. Vivianne is oud-hoofdredacteur van de merken KIJK, Know How en VIVA en is nu techexpert van RTL Boulevard, techcolumnist voor onder meer Technisch Weekblad en veelgevraagd spreker. Tamira heeft als marketingmanager merken als Flair en VIVA bestierd en was Digital Strategy and Transformation Manager van Sanoma’s vrouwendomein. Samen zetten wij ons nu met Techionista in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ons doel: meer vrouwen werkzaam in de techscene en meer diversiteit op de arbeidsmarkt. Ons motto: de werknemer van de toekomst is autodidact. Oftewel: met het juiste steuntje in de rug, kun je álles bereiken. Ja, ook jij!


Meer weten over onze missie? Bekijk onze mission statement. En bezoek ook vooral eens onze website techionista.com!

Founders Techionista

WIE IS TECHIONISTA?